โธมัส ทูเคิล

ข่าวกีฬา ufacasino :โธมัส ทูเคิล กุนซือปารีส แซงต์ แชร์กแมง ยอมรับว่า คีเลียน เอ็มบาปเป้ และเนย์มาร์ สองซูเปอร์สตาร์ประจำทีมมีโอกาสย้ายในซัมเมอร์นี้

โธมัส ทูเคิล

โธมัส ทูเคิล ทั้งเนย์มาร์ และเอ็มบาปเป้ มักจะตกเป็นข่าวพัวพันกับสองยอดทีมจากสเปนและมีข่าวอาจจะย้ายทีมหลังจากเปแอสเชล้มเหลวไม่ประสบความสำเร็จได้อย่างที่ควรจะเป็น

“ในฐานะโค้ช ผมอยากให้เขาอยู่กับเราต่อไป แต่ในโลกของฟุตบอล เราต้องไม่ไร้เดียงสา” กุนซือเปแอสเช กล่าว

“หลายๆสโมสรต่างก็อยากได้นักเตะจำนวนมาก มันทำให้ตลาดซื้อขายแทบบ้าคลั่ง แต่ถ้าถามผม ในฐานะโค้ช ผมต้องการอยากให้เขาอยู่ที่นี่ในซีซั่นหน้า แต่ถ้าพวกเขาไม่ต้องการ เราก็ต้องหาทางแก้ไข”

นอกจากนี้ ทูเคิล ยังพูดถึงคอมเม้นท์ของเอ็มบาปเป้ เมื่อสุดสัปดาห์ที่ผ่านมาด้วยว่า

“เอ็มบาปเป้ มีเป้าหมาย เขาเป็นนักเตะที่ฉลาด และบางที่เขาอาจคิดว่ามันถึงเวลาที่เขาควรพูดถึงมัน แต่เขาถูกเชิญชวนเช่นเดียวกับนักเตะเปแอสเชทุกคนที่มีหน้าที่ต้องรับผิดชอบ”

“มันไม่จำเป็นต้องให้วาทะแบบนั้น เขาเป็นคนที่พิเศษ เรากระหายอยากจะทำประตู ชนะให้ได้ทุกรายการเท่าที่จะเป็นไปได้ เรายอมรับในเรื่องนี้ และผมไม่ได้โกรธ”

Thomas Tegel, the manager of Paris Saint Germain, admitted that Keilian, Em Sin Bae and Neymar, the two superstars of the team, had a chance to move this summer.

Both Neymar and Em Sin. Often become involved with the top two teams from Spain and there may be news that the team will move after PSG fails, without success as it should be

“As a coach, I want him to stay with us. But in the world of football We must not be naive, “said consultant PSG.

“Many clubs want a lot of players. It makes the market trading crazy, but if asked me as a coach, I want him to be here in the next season. But if they don’t want We must find a solution. “

In addition, Tulle also talks about the comments of Em Sin. Last weekend, too

“Em Sin has a goal. He’s a smart player. And some that he might think it is time for him to talk about it But he was invited as well as all PSG players who were responsible

“It doesn’t have to be that way. He is a special person. We eagerly want to score goals. Win all items as possible. We accept this. And I am not angry “

คุณรูปภาพจาก : google

สามารถติดตามได้ ที่นี่

ข่าวกีฬาที่เกียวข้อง